Tancar diàlegs

Podeu tancar un diàleg en qualsevol moment. Tancar un diàleg atura el diàleg i l'elimina de la vostra llista de diàlegs actuals. És a dir, els diàlegs tancats no apareixen en aquesta pàgina.

Podreu veure els diàlegs tancats però no podeu afegir-hi res. Tanmateix, els diàlegs tancats eventualment poden suprimir-se i a partir d'aquest moment òbviament no estaran disponibles ni tan sols per veure'ls.

Si tanqueu aquest diàleg, aleshores haureu d'iniciar un nou diàleg si voleu seguir "xerrant" amb aquesta persona. Aquesta persona tornarà a aparèixer a la llista de gent amb qui podeu iniciar diàlegs.

√ćndex de tots els fitxers d'ajuda
Mostra aquesta ajuda en l'idioma: English